Települési Digitális Fényképtár

Utolsó frissítés: 2015.02.06.

Bácsbokod Nagyközség Önkormányzata, a Bácsbokodi Horvát Nemzetiségi Önkormányzat és a Bácsbokodi Hagyományőrző Egyesület összefogásának gyümölcseként létrejött a Települési Digitális Fényképtár.

A község múltját reprezentáló fényképtár a bácsbokodi helytörténeti gyűjtemény része. Ezek az összegyűjtött felvételek képezik az alapját a helytörténeti kiállításoknak és a honismereti témájú könyveknek is, mint például az I. világháború centenáriumára készült "Hősök, áldozatok, vitézek" című kiadvány, melybe több mint 100 fénykép került beválogatásra.

A képek közötti eligazodás megkönnyítése érdekében a felvételek témákra és azonbelül évkörökre lettek bontva. Bejelentkezést követően minden fényképhez hozzá lehet szólni, így pontosítva a kép leírását. Ne hagyjuk, hogy fontos információk feledésbe merüljenek! Ami ma triviális, az 10 év múlva már talány lesz.

Ha Önnek is vannak fényképei, melyeket szívesen felajánlana a Települési Digitális Fényképtár bővítésére, szándékát jelezheti az alábbi e-mailcímen:

bacsbokodifenykeptar@gmail.com