KÖSZÖNTJÜK BÁCSBOKOD NAGYKÖZSÉG HONLAPJÁN! KELLEMES IDŐTÖLTÉST, JÓ BÖNGÉSZÉST!

Bácsbokodi Polgárőr Egyesület


 
A Bácsbokodi Polgárőr Egyesület alapvető céljának tekinti, hogy a Bácsbokodon közreműködjön a lakossági értékek, vagyon védelmében, a lakosság biztonság-érzetének javításában.

Az Egyesület munkája:

  • Az elmúlt évek gyakorlatának megfelelően az Egyesület heti minimum 2-3 alkalommal esetenként 4-6 órás szolgálatokkal látta el a település őrzését-védelmét. Kiemelt figyelmet fordított a hétvégi rendezvényekre.
  • A község által megrendezésre került rendezvényeket (utcabálok, falunapi rendezvény, gyermeknap, stb.) rendszeresen biztosítják.
  • A helyi sportkör felkérésére a helyben megtartott focimérkőzésekre rendszeresen 2 főt biztosítanak a rendfenntartás segítésére.
  • Időseket érintő rendezvényeken rendszeresen látnak el szállítási feladatokat.
  • Több alkalommal vettek részt eredményesen eltűnt személy felkutatásában. Együttműködési megállapodás keretében közös járőrszolgálatokat teljesítenek a helyi körzeti megbízott rendőrrel és a Bácsbokodi Határrendészeti Kirendeltség járőreivel, valamint a Vám és Pénzügyőrséggel. Több esetben közreműködtek körözött személy elfogásában, Baja Rendőrkapitányságra történő előállításában. Baleseti helyszíneléseknél is több esetben biztosították a helyszínt.  
  • A Postával való EMÜ. keretében rendszeresen ellenőrzik a posta épületét, esetenként – külön felkérésre- a postás kísérést végezik.
  • Az Önkormányzat kezelésében lévő intézményeket és a működési területünkön lévő lakóházakat, ingatlanokat is rendszeresen ellenőrizik.
  • Mindenszentek és Halottak napján a helyi rendőrrel és a Bácsbokodi Határrendészeti Kirendeltség járőreivel együttműködve folyamatos jelenlétet biztosítanak a köztemetőben.
  • Az évente megszervezésre kerülő lomtalanításnál fokozott jelenléttel igyekeznek a lakosság nyugalmát biztosítani.

 

Az egyesület elnöke: Bencsik Tiborné

Az egyesület elérhetőségei:

Tel.: 0620/338-12-44

Tel.: 0670/652-69-23

E-mail: bencsikhelga@hotmail.hu

 

 

Tagfelvételt hirdet a polgárőrség

A Bácsbokodi Polgárőr és Vagyonvédelmi Egyesület tagfelvételt hirdet!

Felvétel feltételei: 18. életévet betöltött, büntetlen előélet.

Továbbá ifjúsági tagfelvételre is van mód 14-től 18 éves korig!

Az elvégzett szolgálatért pénzbeli juttatás nem jár!

Érdeklődni: Bencsik Tiborné szolgálatszervező titkárnál lehet a 0620/338-12-44-es telefonszámon.