KÖSZÖNTJÜK BÁCSBOKOD NAGYKÖZSÉG HONLAPJÁN! KELLEMES IDŐTÖLTÉST, JÓ BÖNGÉSZÉST!

Bácsbokodi Sportkör


 
A Bácsbokodi Sportkör és jogelődje 1945-től működik a községben.

Az egyesület csapatai az elmúlt években a megyei I., II., és III. osztályú bajnokságokban szerepeltek hosszabb-rövidebb ideig.

Jelenleg a megyei II. osztályban szerepelnek a felnőtt és U-19-es csapattal. Az U-15-ös korosztállyal is szervezett bajnokságban vesznek részt.

 

A lehetőségekhez mérten igyekeznek a sportkör adta lehetőségeket kihasználni és a sportolni vágyó fiatalok testmozgását, fejlődését elősegíteni.

 A sportkör 2011-ben együttműködési megállapodást kötött a bajai Labdarúgás Utánpótlásért Alapítvánnyal. Az Alapítvány központja 6500 Baja, Kocsis Pál u. 1/d., képviseli Nagy György kuratóriumi elnök.  A felek egyetértenek abban, hogy a magyar labdarúgás fellendítése érdekében összefogásra, szakértelemre, önzetlen segítségre van szükség.

Tudatában vagyunk annak, hogy tartós eredményt csak folyamatos munkával, fiatal tehetségek felkutatásával és támogatásával lehet elérni.

Az együttműködés elősegíti a sportkör lehetőségeit a labdarúgás népszerűsítésében a község területén.  Sporteszközök, felszerelések biztosítása, korszerű edzésmódszerek, képzett edzők alkalmazásával segíti a célokat az alapítvány.

 

A sportkör jelenlegi tisztségviselői:

Bencsik Gyula elnöke, Bácsbokod Dózsa Gy. u. 46.   Tel.: 0620/390-04-61

Szeibert Mihály elnökhelyettes, Bácsbokod Ménes u. 2.

Feketéné Jarmaczki Judit titkár, Bácsbokod Mátyás kir. U. 38.

Aladics Tamás  elnökségi tag, Bácsbokod Ságvári E. u. 44.

Harsányi Gábor elnökségi tag, Bácsbokod Hunyadi J. u. 6.

A sportkör tisztségviselőit 2012. július végén választották meg. A Kecskeméti Törvényszék 2012 őszén hivatalosan bejegyezte a tisztségviselőket.

 

A megyei II. o. felnőtt csapat jelenlegi edzője Barákovics István bajai lakos, az U-19, U-15 ifjúsági illetve serdülő csapat edzője Aladics Tamás.

A közeljövő feladata a sportkör részére, hogy továbbra is vállalja az ifjúsági és serdülő játékosok kiválasztását, edzését, versenyeztetését, biztosítsa a lehetőségekhez képest legalább „C” licenszes edző működését.  Az elnökség reméli, hogy hosszabb távon is fenntartja a jelenlegi osztályban a szereplés lehetőségét és szolgálja a község sportszerető nézőinek szórakozását.

 

A Bácsbokodi Sportkör honlapján megtalálhatják az aktuális sorsolásokat és tabellákat: http://www.bacsbokodisport.eoldal.hu/